Menný zoznam členov
Výkonný výbor
- Miloš Červenka, Radovan Budzák, Dušan Bečker, František Turek, Peter Baboľ, Gabriela Maceková, Dušan Bidleň, Karol Sklenár, Marek Bazala, Peter Bracho, Peter Frolo.
ČLENOVIA
- Baboľ Peter, Banašová Jana, Bazala Marek, Bečker Dušan, Bidleň Dušan, Bracho Peter, Budzák Radovan, Červenka Miloš, Czirák Adam, Elizer Ján, Frolo Peter, Haviarová Janka, Chilý Tomáš, Jaroš Peter, Jendral Miroslav, Jurčo Ondrej. Kobolka Matúš, Košík Michal, Maceková Gabriela, Milec Michal, Mirilovič Matej, Novotný Jindřich, Petrás Jaroslav, Petro Martin, Ptáková Anna, Pustulka Jozef, Rajniak Ján, Repaský Ľubomír, Ridzoň František, Seleši Milan, Sklenár Karol, Spodniak Miroslav, Sulír Lukáš, Syč Andrej, Šlosárová Iveta, Šmindák Ľubomír, Šulíková Lucia, Tekeljak Martin, Tomáš Marek, Turek František, Velšic Lukáš, Vývlek Jaroslav, Tegi Lukáš, Bazala Ondro, Bazala Radoslav, Švarc David.
ŠKOLY
- Spojená škola Scota Viatora 8, Ružomberok
- Súkromná Spojená škola EDUCO, Slanická Osada, Námestovo
- Stredná odborná škola hotelová, Horný Smokovec
SPOLOČNOSTI
- Koliba U dobrého pastiera, Ružomberok
- Hotel Koliba Gréta, Liptovská Sielnica
Kto sa môže stať členom SZKC
- osoby staršie ako 18 rokov, kuchári a cukrári vyučení v odbore, absolventi odborných škôl s gastronomickým zameraním (s výnimkou školopovinných juniorov) a ďalšie osoby zaoberajúce sa v minulosti, prítomnosti či budúcnosti gastronomickou činnosťou, alebo osoby bez odborného vzdelania , ktoré sympatizujú s gastronómiou alebo ju propagujú
- kolektívy škôl podnikov alebo inštitúcii, ktoré majú záujem o spoluprácu so Zväzom
- juniori vo veku od 15 rokov – študenti odborných škôl so zameraním na gastronómiu
Nových členov SZKC prijímajú regionálne a odborné kluby SZKC na základe písomných prihlášok. Schválenie člena je podmienené úhradou členského príspevku na príslušný rok a zápisného poplatku.
Prihlášky a výšku členského príspevku nájdete v sekcii Ako sa stať členom SZKC.