Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 9. mája 2018 už 27. ročník Jarnej Gastronomickej výstavy studených jedál a cukrárenských výrobkov a súťaže vo varení na živo „Tatranský kuchár 2018“.
Súťaž sa konala v priestoroch Slalom Restaurant Štrbské Pleso a zúčastnilo sa jej spolu 32 súťažiacich, z toho 21 juniorov a 11 seniorov z odborov kuchár a cukrár. Návštevníci akcie sa mohli zoznámiť aj s produkciou , surovinami a výrobkami partnerských organizácií, ktorým aj touto cestou srdečne ďakujeme za pomoc a podporu pri organizovaní súťaže.
Súťažné výrobky posudzovali odborné poroty v zložení:
Studená kuchyňa:
- Vojtech Artz, prezident SZKC – predseda komisie
- Róbert Sklenář, šéfkuchár, Česká republika
- Vladimír Lokšík, viceprezident SZKC
- Ivan Kopčák, predseda Prešovského klubu SZKC
- Miloš Červenka, podpredseda Tatranského klubu SZKC
Studená kuchyňa:
- Dušan Bidlen, tajomník Tatranského klubu SZKC – Predseda komisie
- Lukas Guzman, šéfkuchár METRO Cash & Carry Slovensko
- Karol Sklenár, predseda Tatranského klubu SZKC
Cukrárenské výrobky:
- Michal Baniar, člen Národného tímu kuchárov a cukrárov SZKC- predseda komisie
- Jindřich Novotný, člen Tatranského klubu SZKC
- Lukas Guzman,šéfkuchár METRO Cash & Carry Slovensko